Nejrychlejší připojení k internetu v České republice

Který druh u nás nabízí nejlepší dostupnost internetu? Překvapí vás, že jde o starší technologii

Nejrychlejší připojení k internetu v České republice

Domů / Který druh u nás nabízí nejlepší dostupnost internetu? Překvapí vás, že jde o starší technologii
Který druh u nás nabízí nejlepší dostupnost internetu? Překvapí vás, že jde o starší technologii

Pro spoustu lidí, kteří se o technologie nezajímají nebo více do hloubky nezkoumají dostupnost internetu podle poskytovatelů nebo technologií, by mohlo být překvapením, že právě dostupnost internetu starší technologií ADSL je u nás stále největší.

Naopak v případě těch, kteří se aktivně zajímají o svět informačních technologií není žádným překvapením, že je dostupnost internetu ADSL stále na vrcholu. ADSL nám totiž nabízí mnohem více, než jen dostupnost internetu a ačkoliv má svoje pevně dané technologické limity, tak je stále pro mnohé tou nejlepší možností, jak získat stabilní a pevné připojení k internetu do domácnosti.

Proč je vůbec dostupnost internetu ADSL tak vysoká?

Důvodů proč je připojení k internetu přes ADSL tak dostupné je rovnou několik. Jedním z těch nejdůležitějších je fakt, že šlo o dlouhé roky v podstatě o nepřekonanou technologii, která se tak hřála na výsluní desítky let. I dnes, kdy máme rychlejší optický kabel je ADSL stále konkurenceschopným připojením.

Druhým důvodem potom je, že dotáhnout připojení k internetu pomocí ADSL i na dlouhé vzdálenosti není ani z části tak komplikované, jako je tomu u jiných technologií připojení. Zákonitě je tak dostupnost internetu ADSL zvýšená, aby bylo celkové pokrytí co nejlepší.

ADSL ani dnes nepatří do starého železa

Už jsme si nastínili, že i když je připojení k internetu ADSL poměrně starší záležitostí, tak se stále nemá za co stydět a může se měřit s optikou a dalšími typy připojení s naprostou rezervou. Optický kabel nabízí mnohem stabilnější a rychlejší připojení.

Práce s ním je ale obtížná a při poškození je potřeba odborného servisu. Výpadek optického kabelu je navíc vždycky komplexní, zatím co u ADSL dokáží dobří technici výpadky připojení k internetu řešit velice rychle.

Zadejte adresu, kde se chcete připojit

Po zadání adresy hned uvidíte, jakou rychlost Vám umíme nabídnout.

Ověření dostupnosti internetového připojění připojto

Nezávazná poptávka

Internet 250 Internet 500 Platinový internet Internet 1000 Televize S Televize M Televize L Tarif na chatu

Zadejte prosím Vaše telefonní číslo. Náš specialista Vás bude v nejbližší možné době kontaktovat.